Avalanche (AVAX) koers onderwerg naar $25

Stefan de Graaf


Hieronder presenteren we een analyse rechtstreeks uit onze Premium omgeving van avalanche (AVAX), een snelgroeiend blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van de schaalbaarheid en efficiëntie van gedecentraliseerde applicaties. We verkennen de recente koersontwikkelingen van AVAX en bieden inzicht in wat we kunnen verwachten voor de nabije toekomst.

Of je nu al ervaring hebt met AVAX of overweegt om te investeren, onze analyse biedt waardevolle informatie. Voor meer inzichten, biedt onze Premium omgeving een 30-daagse proefperiode voor €1 waar je toegang krijgt tot meer gedetailleerde analyses en de mogelijkheid om te netwerken met onze experts en andere investeerders.


📈 Bitcoin verdienen? Eenvoudig vanuit huis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs nogmaals goed naar de AVAX grafiek gekeken en een nieuwe analyse opgesteld. Dit is wat zij in de Premium omgeving deelden:

“Voor AVAX houden we de positieve stemming vast. Ons eerste primaire target van rond de $20 tot $22 is bereikt, en nu is het cruciaal om de volgende stappen van de koers goed in de gaten te houden.

 

Het is belangrijk dat AVAX niet onder de piek van de eerste wave daalt, die rond de $12 ligt. Als dat gebeurt, zou dat het huidige patroon invalideren. Zolang we boven dit niveau blijven, blijven we een positieve kijk op de koers houden.

 

Kijkend naar de korte termijn, verwachten we dat AVAX de $25 zal raken voordat we even een adempauze nemen. Deze prijsactie past goed binnen ons opwaartse scenario en biedt interessante kansen. We blijven alert op alle ontwikkelingen en zijn benieuwd hoe AVAX zich verder zal ontwikkelen.”

Datum analyse: 14 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/w6MDCPwu/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment