Altcoins Shiba Inu, Decentraland en InQubeta hopen op vuurwerk

Stefan de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Het vinden van de volgende altcoin is geen eenvoudige taak. We zijn er allemaal geweest. Als je je realiseert hoeveel cryptocurrencies er op de markt zijn, raak je waarschijnlijk al ontmoedigd voordat je begint. Goed nieuws: dit artikel onderzoekt drie altcoins met naar eigen zeggen veel potentieel. Het zijn Shiba Inu (SHIB), Decentraland (MANA) en InQubeta (QUBE).


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

InQubeta (QUBE)

InQubeta (QUBE) bevinddt zich in een ICO (initial coin offering). In dit vroege stadium heeft het immens veel ruimte voor groei. De presale bevindt zich nog in de beginfase, maar het is geen verrassing dat er al een indrukwekkende $5,5 miljoen is opgehaald. Het project is immers een mix van AI en blockchain, en het zal een belangrijk probleem in de AI-sector aanpakken.

Het wil het probleem van fondsenwerving in de AI-sector aanpakken door het eerste crowdfundingplatform voor AI-startups te worden via cryptocurrency. Startups zullen fondsen werven door investeringsmogelijkheden te munten die worden weergegeven als equity-gebaseerde non-fungible tokens (NFT’s) en daarna worden aangeboden aan investeerders.

Deze presale bevindt zich in de vijfde fase en een token is geprijsd op slechts 0,0161. Als je wilt deelnemen aan de presale en mogelijk enorme winsten wilt zien, klik dan op de link hieronder.

Shiba Inu (SHIB)

Je kent Shiba Inu (SHIB) waarschijnlijk als een leuke memecoin. Maar het is veel meer dan dat. Het werd aanvankelijk gelanceerd als een memecoin, in navolging van de populaire golf van grote memecoins zoals Dogecoin. De ambitieuze roadmap was echter een van de belangrijkste factoren die het aantrekkelijk maakte voor investeerders.

Na de lancering van ShibaSwap, een gedecentraliseerde uitwisseling, en Shibarium, een layer-2 blockchain, is Shiba Inu nu meer dan alleen een meme. Er is nut geïntroduceerd in zijn ecosysteem, wat de volgende bull run zal stimuleren. Het is momenteel gepositioneerd als een van de beste munten om in te investeren.

Het is ook belangrijk om de sterke gemeenschap op te merken, genaamd de Shib Army, die ook cruciaal zal zijn voor de volgende groei. Omdat 2024 een bullmarkt lijkt te worden, mag Shiba Inu niet over het hoofd worden gezien.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Decentraland (MANA)

De Metaverse is een technologie van de toekomst en vooraan staat Decentraland (MANA). Daarom maken de solide fundamentals het een van de beste crypto’s om in te investeren.

Decentraland is een virtual reality platform dat het creëren, beleven en te gelde maken van content en applicaties mogelijk maakt. Er wordt voorspeld dat de Metaverse de menselijke interactie een nieuwe vorm zal geven.

Belangrijker nog, tegen de huidige prijs – minder dan een dollar – is Decentraland een koopje.

Conclusie

Shiba Inu, Decentraland en InQubeta zijn altcoins om in de gaten te houden voor groei. Door hun centrale rol in het cryptocurrency landschap zijn deze munten goed gepositioneerd voor snelle expansie.

Bezoek InQubeta Presale

Word lid van de InQubeta Communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Post Views: 15Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment