Adidas lanceert sneakers op Solana, en dit is het prijskaartje

Stefan de Graaf


Adidas bundelt krachten met Stepn om een exclusieve collectie virtuele hardloopschoenen te lanceren als Solana (SOL) NFT’s. Stepn is een ‘move-to-earn‘ FitTech-app waarbij gebruikers een virtuele sneaker-NFT nodig hebben om crypto-beloningen te verdienen door te wandelen, joggen of hardlopen.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Genesis: Stepn X Adidas

Op maandag kondigde de move-to-earn game Stepn de lancering aan van een gezamenlijke NFT-collectie met het bekende sportkledingmerk Adidas. Het doel is om de Solana NFT-sneakers van Adidas naar de fitnessgerichte game te brengen.

Het eerste project in een reeks samenwerkingsverbanden tussen beide bedrijven is de Stepn x Adidas Genesis Sneakers-lijn. Naast de introductie van de Solana NFT-schoenen in het spel, zijn er ook plannen voor toekomstige releases van zowel digitale als fysieke producten als onderdeel van deze langdurige samenwerking.

CEO van Stepn, Shiti Manghani, onderstreept het succes van de samenwerking door te wijzen op de mogelijkheid om tegelijkertijd beloningen te verdienen in zowel de virtuele als de echte wereld.

“Dat zo’n fysieke en digitale (of ‘fygitale’) samenwerking tussen de meest gebruikte lifestyle-app en een merk als Adidas nu werkelijkheid is, geeft aan in welke richting de lifestyle-beloningen gaan”, vervolgt Shiti.

De sneakers worden geprijsd op 10.000 GMT (Stepn’s native token), wat op het moment van schrijven ongeveer $2.270 bedraagt. De eerste release van 200 Genesis Sneaker NFT’s Verdere releases zullen beschikbaar worden gesteld via een openbare loterijverkoop.

Airdrop-campagne van Stepn

Na het succes van Stepn’s airdrop-campagne van $30 miljoen hebben Adidas en Stepn hun samenwerking aangekondigd. Tijdens de campagne ontvingen spelers airdrop-punten die konden worden ingewisseld voor Stepn’s eigen GMT-token, met als doel badge- en Genesis NFT-houders te belonen.

De duur van het verdienen van prijzen met wandelactiviteiten hangt af van het energieniveau van de sneakers. Momenteel is er weinig bekend over hoeveel energie de Genesis Sneakers bevatten. Het energieniveau van de sneakers zal een grote impact hebben op hun concurrentievermogen binnen het Stepn-ecosysteem.


Post Views: 123

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment