Aave koers blijft stabiel en optimistisch ondanks dalende markt

Stefan de Graaf


Aave (AAVE), bekend om zijn bijdrage aan DeFi, wordt vandaag onder de loep genomen in onze analyse. De focus ligt op de koersverwachting voor AAVE voor de nabije toekomst. Dit artikel bevat een analyse afkomstig uit onze Premium omgeving.

Voor meer inzicht of bij vragen, kun je voor slechts 1 euro 30 dagen toegang krijgen tot onze Premium omgeving, waar onze ervaren analisten klaarstaan om te helpen. Let op: onze analisten zijn geen financieel adviseurs en deze informatie dient alleen als hulpmiddel.

Technische analyse aave (AAVE) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben weer hun best gedaan met een nieuwe analyse voor AAVE. Zij deelden onlangs het volgende in de Premium omgeving:

“Onze huidige visie op AAVE blijft ongewijzigd zolang de koers boven het invalidatieniveau blijft handelen. Ondanks de recente uitdagingen voor altcoins, blijven we bullish over AAVE, vooral zolang de koers boven de $82 blijft.

 

Deze stabiliteit geeft ons vertrouwen in de potentie van AAVE. Recent hebben we een ABC Elliott Wave patroon waargenomen, die wij interpreteren als onderdeel van een wave 2 uit een groter 12345 Elliott Wave patroon.

 

Dit geeft ons reden om een opwaartse beweging te verwachten. We voorzien dat deze stijging ons op de middellange termijn minstens naar de $140 kan brengen. Hoewel het mogelijk is dat we eerst nog een periode van zijwaartse prijsactie meemaken, zijn de vooruitzichten voor AAVE over het algemeen positief.“

Datum analyse: 20 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/lOSZsMXa/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 11Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment