AAVE crypto zet krachtige koers voort richting de $200 mijlpaal

Stefan de Graaf


Aave (AAVE), een toonaangevend platform in de DeFi-sector, is de focus van deze analyse. We richten onze blik op de koersverwachting van TIA voor de nabije toekomst.

Deze analyse is afkomstig uit onze Discord community waar we wekelijks meer dan 20 analyses delen en regelmatig live-streams organiseren.

Technische analyse Aave (AAVE) koers

AAVE blijft zeer sterk presteren en dat hadden de analisten van Crypto Insiders al verwacht. Zij deelden namelijk eind vorige maand de onderstaande analyse met leden in de Discord groep:

“Recent liet AAVE ons even twijfelen, maar de recente prijsactie hebben deze zorgen helemaal weggenomen. De prijs van AAVE is mooi aan het stijgen vanuit de groene koopzone die we hadden aangegeven.

 

We observeren nu een opwaarts ‘12345 Elliott Wave’ patroon, en zijn bezig met het vormen van de kleinere waves binnen de derde grote wave. Ons eerste doel is om het 161,8% Fibonacci-niveau op $122 te bereiken, maar we zien ook kansen om verder te klimmen richting de $130.

 

Voor de langere termijn hebben we een doel voor ogen van rond de $200. Dit betekent dat we nog steeds erg positief zijn over de toekomst van AAVE en verwachten dat de koers zal blijven stijgen.”

Datum analyse: 29 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/GDPKSn8H/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als Discord lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment