5 wekelijkse crypto om in de gaten te houden

Stefan de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Ondanks dat de cryptomarkt momenteel een consolidatiefase doormaakt, moet je deze cryptocurrencies scherp in de gaten houden gezien ze zich blijven onderscheiden:


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Nu BorroeFinance ($ROE) zich ontwikkelt tot een belangrijke speler in de Web3-ruimte vanwege zijn missie om de financiering van inkomsten te vernieuwen, veroorzaakt deze cryptocurrency een opmerkelijke buzz die hem tot een topcryptocurrency maakt om te kopen.

Met al meer dan 154 miljoen $ROE tokens verkocht in de presale fase, sluiten investeerders zich voortdurend aan bij het BorroeFinance netwerk omdat het wordt beschouwd als een Web3 katalysator.

Door Web3-deelnemers in staat te stellen hun toekomstige inkomsten in onderpand te geven in de vorm van non-fungible tokens (NFT’s), kunnen bedrijven en content creators in deze sector direct geld krijgen om hun projecten te financieren, wat laat zien dat BorroeFinance een van de altcoins is om in de gaten te houden. $ROE is het eigen token van het netwerk en dient als toegangspoort tot het ecosysteem van BorroeFinance, waardoor gebruikers kunnen genieten van premium functies zoals geavanceerde analyses.

Omdat BorroeFinance wordt aangedreven door de Polygon blockchain, overbrugt de NFT marktplaats het tekort aan kortetermijnkapitaal in Web3, en deze innovativiteit zorgt ervoor dat het netwerk een van de top cryptomunten is.

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<

2. Ripple (XRP)

Als een van de top 5 cryptocurrencies, blijft XRP voor opschudding zorgen nadat het als geen effect werd beschouwd in een rechtszaak waarin de Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten Ripple had aangeklaagd.

Hoewel de XRP/USDT geen significante prijsactie heeft laten zien, geloven sommige experts dat dit handelspaar instrumenteel zou kunnen zijn in de huidige bullmarkt.

Nu de Moving Average Convergence/Divergence (MACD) indicator bullish is, is XRP op weg naar grotere hoogten, waardoor het een goede crypto is om te kopen.

Daarom maken deze factoren XRP tot een van de top 5 wekelijkse crypto’s, met belangrijke support- en resistance zones op $0,55 en $0,75.


Leuk nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Cardano wordt nog steeds gekenmerkt door een sterke gemeenschap, met investeerders die het steunen als een van de Ethereum-killers.

ADA steeg de afgelopen week met 1,8% tot $ 0,37 op het moment van schrijven, volgens gegevens van CoinGecko.

Nu het Cardano netwerk evolueert en bloeit, heeft het ecosysteem zijn toewijding aan volledige decentralisatie getoond door middel van zijn on-chain bestuursstructuur.

Deze toewijding kan worden weergegeven via het Cardano Ballot evenement. Daarom is ADA een van de meest veelbelovende netwerken, en is het daarmee een van de top altcoins.

Na het onlangs bereiken van een hoogtepunt van $63,00, blijft Solana institutionele beleggers aantrekken.

De zevende grootste cryptocurrency geniet van toenemende discussies, zoals blijkt uit de toonaangevende on-chain metrics provider Santiment.

Als een van de beste altcoins heeft het SOL/USDT paar in de afgelopen maand een winst van meer dan 160% geboekt.

Op basis van de Elliott Wave theorie gelooft analist Bluntz dat er een bullish beeld wordt geschetst in het Solana netwerk. Dit komt omdat Bluntz verwacht dat SOL $70,00 zal raken voordat het verder stijgt naar $82,50.

Nu Polygon een stijgende divergence vertoont, is de kans groot dat MATIC een opleving zal laten zien.

Een bullish divergence laat meestal een reversal zien gebaseerd op een toename van het koopmomentum, ondanks dat de koers nieuwe dieptepunten heeft bereikt.

Polygon werd op het moment van schrijven verhandeld op $0,76, waarbij de MACD-trend bullish was.

Bezoek BorroeFinance Presale | Word lid van de Telegramgroep | Volg BorroeFinance op Twitter


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Post Views: 19

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment