3 kleine crypto’s in presale onder $1 in november 2023

Stefan de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


InQubeta is een op kunstmatige intelligentie (AI) gerichte cryptocurrency die van plan is om het investeren in technologie eenvoudiger te maken vergeleken met wat traditionele wegen momenteel bieden.

Net als InQubeta is Fetch.ai een andere AI-gerichte altcoin, maar deze richt zich op het ontwikkelen van bots, zogenaamde digital twins, die deals vinden voor hun gebruikers aan de hand van ingestelde waarden. Tech experts zoals Bill Gates geloven dat zulke bots de toekomst van e-commerce en online


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

InQubeta (QUBE) klaar voor groei tegen 2024

InQubeta’s focus op kunstmatige intelligentie (AI) maakt het klaar voor een aanzienlijke groei aangezien de bruikbaarheid van de technologie exponentieel toeneemt. Kunstmatige intelligentie is de afgelopen jaren het populairste onderwerp geweest op het gebied van technologie, waardoor het investeringskapitaal exponentieel is gestegen. De investeringen zijn sinds 2015 gestegen van $12 miljard naar $120 miljard en er wordt verwacht dat er de komende jaren meer dan $1,5 biljoen in AI zal worden geïnvesteerd.

Het DeFi-platform van InQubeta is klaar om in het midden van de AI-revolutie te staan door investeringen toegankelijker te maken. Dit platform leidt kapitaal naar bedrijven die de technologie verder willen ontwikkelen.

Dit is hoe investeren in AI eruit ziet op het InQubeta netwerk:

  • AI startups zetten hun investeringsmogelijkheden om in ERC20 munten, ook wel non-fungible tokens (NFT’s) genoemd. Deze werken als aandelen op het ecosysteem en veel geven investeerders ook andere beloningen zoals kortingen en winstdeling
  • Tokens worden toegevoegd aan de ERC20 tokenlijst op de NFT-markt van het netwerk, waar investeerders meer kunnen ontdekken over de bedrijven die ze vertegenwoordigen en tokens kunnen kopen met QUBE. De native token van het platform kan worden gekocht met fiat of top cryptomunten
  • NFT’s worden overgedragen aan investeerders en hun waarde kan worden bijgehouden in de InQubeta account van investeerders. Ook kunnen ze op elk moment worden doorverkocht op de marktplaats

Injective (INJ) trekt investeerders aan met een stijging van 69%

Injective beheert een blockchain die gespecialiseerd is in gedecentraliseerde financiën. Het voorziet DeFi toepassingen van de volgende generatie, waaronder voorspellingsmarkten en derivatenbeurzen. Het biedt ook een krachtige financiële infrastructuur waar DeFi-toepassingen gebruik van kunnen maken, zoals een gedecentraliseerd orderboek op de chain. Het cross-bridging netwerk is compatibel met blockchains zoals Solana (SOL) en Ethereum (ETH).

De prijzen van Injective zijn de afgelopen maand met 70% gestegen.

Fetch.ai (FET) stijgt 58%

Fetch.ai is een van de meest veelbelovende AI-gerichte projecten in de cryptocurrency ruimte, omdat de bots als doel hebben om mensen te helpen die urenlang aan het zoeken zijn naar deals zoals goedkope vliegtickets. De bots in het ecosysteem van Fetch.ai kunnen namens hun gebruikers onderhandelen en leren van andere bots, waardoor het proces van online winkelen wordt vereenvoudigd. Deze bots kunnen ook worden gebruikt voor gedecentraliseerde financiële doeleinden.

De prijzen van Fetch.ai zijn nog steeds extreem goedkoop met een prijs van $ 0,34 en de prijzen zouden 3x kunnen stijgen als ze terugkeren naar de hoogtepunten van eerder dit jaar.

Samenvatting

QUBE, FET en INJ zijn drie van de top crypto’s om nu in te investeren, gezien hoe goedkoop hun tokens zijn en het groeipotentieel. Vooral QUBE, dat met zijn inventieve oplossing midden in de AI-revolutie zit nu er meer dan $1,5 miljard in de sector stroomt.

Bezoek InQubeta Presale

Word lid van de InQubeta Communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment