20% winst verzekerd, nu de blik vooruit

Stefan de Graaf


NEAR Protocol (NEAR) staat bekend om zijn gebruiksgemak en snelle transacties. We kijken naar wat de toekomst in petto heeft voor NEAR met inzichten uit onze Premium omgeving.

Voor 1 euro krijg je de eerste maand lang toegang tot onze Premium omgeving, waar je elke week livestreams en 20 nieuwe analyses vindt. Je wordt onderdeel van een groep van meer dan 1.500 leden met passie voor crypto. Onze analyses zijn ter ondersteuning, maar onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse near protocol (NEAR) koers

NEAR protocol volgt mooi het handelsplan van de analisten van Crypto Insiders. Zij deelden onlangs het onderstaande handelsplan:

“NEAR heeft het punt bereikt waar we winst hebben genomen. We hebben besloten om hier een flink deel van onze winst veilig te stellen omdat we denken dat het vanaf nu lastiger kan worden voor NEAR om het momentum vol te houden. We blijven echter wel opletten wat er gebeurt.

Vanaf onze aankoop in de groene koopzone rond de $2,80, is de koers met ongeveer 20% omhooggegaan. Als de koers toch verder omhoog gaat, dan hebben we een tweede zone op het oog rond de $4. Dit is een punt waar we verwachten dat de koers misschien even terug zal vallen, maar dit kan ook weer nieuwe kansen bieden.

We houden de bewegingen van NEAR nauwlettend in de gaten en zullen onze strategie aanpassen op basis van hoe de situatie zich ontwikkelt. Deze updates zullen we direct in de Premium omgeving delen.”

Datum analyse: 15 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/rGyzKDbR/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment