2 crypto koersen die flink kunnen dalen in januari

Stefan de Graaf


Recent hebben we in onze Premium omgeving interessante patronen opgemerkt in de grafieken die onze analisten hebben gedeeld.

In dit artikel richten we ons op twee specifieke cryptocurrencies: avalanche (AVAX) en ripple (XRP). Onze analisten verwachten dat beide munten deze maand mogelijk een neerwaartse trend zullen doormaken.

Heb je interesse in meer details of heb je specifieke vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je al je vragen direct aan onze experts kunt stellen.

Avalanche (AVAX) koers zet verwachte daling in

Avalanche staat bekend om zijn blockchain-technologie die voor snelle transacties en lage kosten zorgt. Begin deze week deelden de analisten van Crypto Insiders de onderstaande analyse in de Premium omgeving.

Deze analyse laat zien dat de AVAX koers na het voltooien van een opwaarts ‘ending diagonal’ patroon, een verwachte daling heeft ingezet.

Op de AVAX grafiek zien we een ABC Elliott Wave patroon, wat suggereert dat AVAX waarschijnlijk de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus zal bereiken, een koers tussen $27,79 en $30,79.

Deze ontwikkelingen duiden op een uitdagende periode voor AVAX in de nabije toekomst.

Datum analyse: 2 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/oY0r540m/

Ripple (XRP) koers niet langer stabiel

XRP staat bekend om zijn focus op internationale transacties en bankpartnerschappen. Een maand lang was XRP opvallend stabiel en bewoog de koers vooral zijwaarts.

Daar kwam op 3 januari met de marktcrash een verandering in. We observeren momenteel een WXY Elliott Wave patroon, waarbij alleen de Y-wave nog mist. Dit suggereert een geleidelijke daling van de XRP koers op korte termijn.

Voor een sterke opwaartse trend moet er een nieuwe structuur in de grafiek verschijnen. Hoe ver de koers kan zakken is vooralsnog niet met zekerheid te zeggen. Zodra we hier meer duidelijkheid over kunnen bieden, zullen de analisten dit direct delen in de Premium omgeving.

Datum analyse: 3 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/zcHNobbf/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Hulp nodig met crypto?

AVAX en XRP tonen momenteel signalen van een aanstaande koersdaling. Dit kan de deuren openen voor nieuwe kansen, maar onthoud dat dit geen financieel advies is.

Voor uitgebreidere analyses nodigen we je graag uit om een maand lang onze Premium omgeving te proberen voor slechts €1. Daar kun je direct in gesprek gaan met onze experts en andere leden, om samen de crypto markt een streepje voor te zijn.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment